<
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁS

Webáruházunkban az alábbi szállítási és átvételi mód közül tudsz választani:

 • Házhozszállítás futárszolgálattal (GLS futárszolgálattal) 
 • GLS csomagpontba és csomagautomatába történő szállítás 
 • Személyes átvétel (1056 Budapest, Nyáry Pál utca 5. 1. Emelet Open Showroom, előre egyeztetett időpontban) 

Szállítási módok és díjak :

Házhozszállítás futárszolgálattal (GLS) 

A GLS  futárszolgálat kézbesíti a csomagokat, minden hétköznap 8-17 óra között.
Érdemes ennél a szállítási módnál egy olyan címet megadni, ahol ebben az időintervallumban elérhető vagy.(Pl.munkahely)
A csomagok érkezési ideje feladástól számított 1-2 munkanap.

Árak: 
Előreutalás után//Barion bankkártyás fizetéssel:
1690 Ft  
Utánvétellel: 2190 Ft 

GLS csomagponton/automatában  történő átvétel 

Rendelésedet az országszerte több, mint 500 GLS CsomagPont és GLS automata egyikére is kérheted, ahol akár utánvétes fizetéssel egyenlítheted ki a megrendelést, de természetesen online fizetést vagy banki átutalást is választhatsz. A rendelésed leadásakor a “Szállítási mód” megadásánál a “GLS CsomagPont” opciót kiválasztva legördülő menüből választhatod ki a hozzád legközelebb eső várost és az ott elérhető CsomagPont átvevőhelyeket. Miután kiválasztottad a számodra legmegfelelőbb átvevőhelyet, azonnal megjelennek a hozzá tartozó részletes adatok, beleértve a nyitva tartást, melyet mindenképp vegyél figyelembe a tervezett átvételi időpontod előtt.

Árak:
Előreutalás után/Barion bankkártyás fizetéssel: 1300 Ft 

Utánvétellel: 1800 Ft 

 

Az utánvétellel megrendelt rendelések elkészülésekor egy e-mailt küldünk ki, amely arról szól. hogy a rendelés elkészült. Az e-mailre minden esetben válaszolni szükséges, a rendelést megerősíteni /avagy lemondani. Amennyiben 5 munkanapon belül nem érkezik válasz a csomag átvételi/lemondási szándékát jelezve, a rendelést automatikusan töröljük. 


A megrendelt, és kiszállított, de a Felhasználó által át nem vett, és előzetesen vissza nem mondott csomagok szállítási költségét, valamint a visszaszállításból eredő többletköltséget az Üzemeltető kiszámlázza a Felhasználó részére, melyet haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül köteles az Üzemeltető bankszámlájára átutalni! A visszaszállítás, és adatfeldolgozás költsége minden esetben bruttó 2500Ft, amely az eredetileg felszámolt szállítási költséghez adódik.

Postai ajánlott elsőbbségi levél házhoz
Előreutalás után/Barionnal: 950 Ft 

 A számlát elektronikusan állítjuk ki, és a rendelésben megadott e-mail címre küldjük el. 

A megrendelt termékeket a termékek sértetlenségét megőrző csomagolásban adjuk át a fuvarozónak kiszállításra.

A megrendelt termék(ek)et a vevő által kiválasztott szállítási mód fuvarozója szállítja házhoz. A Nora's Hungary Bt. a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget.
A kiszállítás a fuvarozó saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében szíveskedjék ellenőrizni! Utólagos reklamációra, illetve az alább szabályozott elállásra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a vevőnek, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt részünkre bemutatja.

Az elállás jogának esetleges gyakorlásának megkönnyítése végett, kérjük, hogy a küldemény átvételének időpontjáról a kézbesítőtől kérjen igazolást, de legalább kérje meg a kézbesítőt, hogy írja alá dátumozva az átvett küldemény csomagolását, vagy az átvételi elismervény vevőnél maradó példányát, amelyeket kérjük, őrizzen meg. Amennyiben élni kíván az alábbi elállási jogával, úgy ezen igazolás másolatát is mellékelje elállási nyilatkozatához.

 

UTÁNVÉTEL -  Az utánvétellel megrendelt csomagot az átvételkor fizetheted ki a választott kézbesítőnél készpénzzel vagy bankkártyával. 


Át nem vett csomagok:
Utánvéttel megrendelt, és kiszállított, de a vásárló által át nem vett, és előzetesen vissza nem mondott csomagok szállítási költségét, valamint a visszaszállításból eredő többletköltséget kiszámlázzuk a vásárló részére, melyet haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül köteles cégünk bankszámlájára átutalni! A szállítási költséget a megrendelést visszaigazoló emailünk is tartalmazza. A Második kiszállítási kísérlet ingyenes. A visszaszállítás, és adatfeldolgozás költsége az eredetileg felszámolt futárköltséghez adódik, mely minden esetben bruttó 2500 Ft.
Előre átutalt, és kiszállított, azonban a vásárló által át nem vett csomagok ismételt kiszállítását kizárólag a futárszolgálati díj ismételt átutalása után tudjuk megtenni!
A megrendelt és kifizetett, azonban értesítésünk ellenére a megrendelő által át nem vett termék/termékek őrzéséért felelősséget nem áll módunkban vállalni, az ebből eredő esetleges károk kizárólag a megrendelőt terhelik.

 

FIZETÉS

A pénztárnál az alábbi fizetési módok közül tudsz választani:

 • Banki átutalás
 • Barion bankkártyás fizetés 
 • Utánvétel
 • Készpénzes fizetés átvételkor (csak személyes átvétel esetén)
 • Bankkártyás fizetés átvételkor (csak személyes átvétel esetén)

BANKI UTALÁS

Az előre utalás kiválasztását követően a megrendelés gombra kattintva, a rendszer egy automatikus visszaigazoló e-mailt küld Neked, amelyben benne találod az átutaláshoz szükséges banki adatokat. Az terméket 5 napig tartjuk fenn számodra. Ennyi időn belül kell megérkeznie az átutalásnak bankszámlaszámunkra.

UTÁNVÉTEL -  Az utánvétellel megrendelt csomagot az átvételkor fizetheted ki a választott kézbesítőnél készpénzzel vagy bankkártyával. 

Át nem vett csomagok:
Utánvéttel megrendelt, és kiszállított, de a vásárló által át nem vett, és előzetesen vissza nem mondott csomagok szállítási költségét, valamint a visszaszállításból eredő többletköltséget kiszámlázzuk a vásárló részére, melyet haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül köteles cégünk bankszámlájára átutalni! A szállítási költséget a megrendelést visszaigazoló emailünk is tartalmazza. A Második kiszállítási kísérlet ingyenes. A visszaszállítás, és adatfeldolgozás költsége az eredetileg felszámolt futárköltséghez adódik, mely minden esetben bruttó 15.00 Ft.
Előre átutalt, és kiszállított, azonban a vásárló által át nem vett csomagok ismételt kiszállítását kizárólag a futárszolgálati díj ismételt átutalása után tudjuk megtenni!
A megrendelt és kifizetett, azonban értesítésünk ellenére a megrendelő által át nem vett termék/termékek őrzéséért felelősséget nem áll módunkban vállalni, az ebből eredő esetleges károk kizárólag a megrendelőt terhelik.

PAYPAL

Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 200 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 26 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

BARION

MIT JELENT A BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

 • MasterCard vagy Maestro bankkártyádat
 • Visa vagy Electron bankkártyádat
 • Amex bankkártyádat

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

KÖVESD VÁSÁRLÁSAIDAT

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

ELSŐ A BIZTONSÁG

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

 

Készpénzes fizetés átvételkor- Csak személyes átvétel esetén

- Rendelésedet készpénzzel is ki tudod fizetni bemutatótermünkben. Lehetőség szerint a pontos összeggel készülj, sajnos nem minden esetben tudok nagy címletből visszaadni

Bankkártyás fizetés átvételkor- Csak személyes átvétel esetén

- Rendelésedet bankkártyával is ki tudod fizetni bemutatótermünkben. SumUP terminált használunk, ami nem ad ki magából hagyományos blokkot, a Zero Waste jegyében e-mailben küldjük el vásárlásodról szóló blokkot, illetve a számlát minden esetben e-mailben kapod meg. Nincs tranzakciódíja.