Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási és fizetési módok

A termékek árán kívül szállítási díjat kell még a vevőnek fizetnie.
A szállítási díj magában foglalja a csomagolás- és a szállítási költséget.
8.000 Ft rendelés felett a szállítás INGYENES

Webáruházunkban az alábbi szállítási és átvételi mód közül tudsz választani:

  • GLS Csomagpontra való szállítás 
  • Házhozszállítás futárszolgálattal (GLS) 
  • Házhozszállítás elsőbbségi ajánlott küldeményként (előreutalás után)
  • FoxPost Csomagautomata (előreutalás után)

Szállítási módok és díjak :

 Házhozszállítás futárszolgálattal (GLS)

A GLS  futárszolgálat kézbesíti a csomagokat, minden hétköznap 8-17 óra között.
Érdemes ennél a szállítási módnál egy olyan címet megadni,ahol ebben az időintervallumban elérhető vagy.(Pl.munkahely)
A csomagok érkezési ideje feladástól számított 1-2 munkanap.
Árak:
Előreutalás után/PayPal fizetéssel: 990 Ft
Utánvétellel 1440 Ft


GLS csomagponton történő átvétel

Rendelésedet az országszerte több, mint 500 GLS CsomagPont egyikére is kérheted, ahol akár utánvétes fizetéssel egyenlítheted ki a megrendelést, de természetesen online fizetést vagy banki átutalást is választhatsz. A rendelésed leadásakor a “Szállítási mód” megadásánál a “GLS CsomagPont” opciót kiválasztva legördülő menüből választhatod ki a hozzád legközelebb eső várost és az ott elérhető CsomagPont átvevőhelyeket. Miután kiválasztottad a számodra legmegfelelőbb átvevőhelyet, azonnal megjelennek a hozzá tartozó részletes adatok, beleértve a nyitva tartást, melyet mindenképp vegyél figyelembe a tervezett átvételi időpontod előtt.
DÍJAK: 
Előreutalás után/PayPal fizetéssel: 800 Ft
Utánvétellel: 1250 Ft 

CSAK abban az esetben tudod ezzel a szállítási móddal kérni a csomagod, ha  a rendelésedhez NEM kértél díszdobozt. (A díszdoboz magassága meghaladja a megengedett postai ajánlott küldemények magasságát, ami 2,4 cm, ezért díszdobozzal nem tudom küldeni a rendelésed, csak GLS futárszolgálattal) Kérlek erre figyelj a rendelésed leadásakor!

Amennyiben díszdobozzal rendelted a csomagod, és előreutalással szeretnél fizetni, kérlek válaszd a "Házhozszállítás futárszolgálattal" opciót.  
 Amennyiben ezt a szállítási módot választod, postás viszi házhoz a rendelésed.
Amennyiben a címen a szállítás napján nem található otthon senki,hagynak értesítőt,amivel 10 munkanapon keresztül átveheted a helyi postán a küldeményt. 

CSAK HÉTFŐNKÉNT ÉS CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT ADUNK FEL FOXPOSTTAL CSOMAGOT. 
Kérlek ezt vedd figyelembe a rendelés leadásakor. 

A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át online rendelt termékeidet, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol épp útba esik! Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie. 12 óráig leadott rendelésedet öt munkanapon belül veheted át az általad megjelölt FOXPOST csomagautomatánál.
FONTOS!!! A csomagok tárolási ideje 3 nap (megérkezéstől számítva) az automatában. Kérünk, hogy figyelj erre, ha ezt a szállítási módot választod!

 

 

A megrendelt, és kiszállított, de a Felhasználó által át nem vett, és előzetesen vissza nem mondott csomagok szállítási költségét, valamint a visszaszállításból eredő többletköltséget az Üzemeltető kiszámlázza a Felhasználó részére, melyet haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül köteles az Üzemeltető bankszámlájára átutalni! A visszaszállítás, és adatfeldolgozás költsége minden esetben bruttó 2500Ft, amely az eredetileg felszámolt szállítási költséghez adódik.


 

 A számlát minden esetben elektronikusan állítjuk ki, és a rendelésben megadott e-mail címre küldjük el. 

A megrendelt termékeket a termékek sértetlenségét megőrző csomagolásban adjuk át a fuvarozónak kiszállításra.

A megrendelt termék(ek)et a vevő által kiválasztott szállítási mód fuvarozója szállítja házhoz. A Nora's Hungary Bt. a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget.
A kiszállítás a fuvarozó saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációra, illetve az alább szabályozott elállásra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a vevőnek, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt részünkre bemutatja.

Az elállás jogának esetleges gyakorlásának megkönnyítése végett, kérjük, hogy a küldemény átvételének időpontjáról a kézbesítőtől kérjen igazolást, de legalább kérje meg a kézbesítőt, hogy írja alá dátumozva az átvett küldemény csomagolását, vagy az átvételi elismervény vevőnél maradó példányát, amelyeket kérjük, őrizzen meg. Amennyiben élni kíván az alábbi elállási jogával, úgy ezen igazolás másolatát is mellékelje elállási nyilatkozatához.

 

A pénztárnál három féle fizetési mód közül tudsz választani:

  • Banki átutalás
  • PayPal
  • Utánvétel

BANKI UTALÁS

Az előre utalás kiválasztását követően a megrendelés gombra kattintva, a rendszer egy automatikus visszaigazoló e-mailt küld Neked, amelyben benne találod az átutaláshoz szükséges banki adatokat. A terméket 5 napig tartjuk fenn számodra. Ennyi időn belül kell megérkeznie az átutalásnak bankszámlaszámunkra. 

UTÁNVÉTEL

Az utánvétel kiválasztását követően a megrendelés gombra kattintva a rendszer egy automatikus visszaigazoló e-mailt küld Neked.
A rendelésed ellenértékét a csomag átvételekor tudod kiegyenlíteni.

 

PAYPAL

Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 200 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 26 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

 

A személyes átvétel jelenleg nem vehető igénybe.