Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Jótállás

Jótállás

A webáruházunkban található összes termékre 14 nap pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, illetve 1 év javítási garanciát.

Ha a megrendelt ékszert minőségi hibán kívül bármilyen oknál fogva nem találod megfelelőnek, küldd vissza nekünk.
Ilyenkor a visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségeket neked kell állni.

Ha az átvett árucikk hibásan érkezett, vagy a szállítás során megsérült, kérünk, ezt mihamarabb jelezd ügyfélszolgálatunknak e-mailben, hogy kicserélhessük a terméket. 

Ha a megrendelt ékszer gyártási hibára visszavezethető okok miatt a kézhezvételtől számított 6 hónapon belül, ill. 10.000 Ft feletti vételár esetén 1 éven belül meghibásodik, kérünk, küldd vissza részünkre és mi megjavíttatjuk neked. Az ékszer esetleges hiányosságait és sérüléseit minden esetben megvizsgáljuk. Amennyiben a javítás nem lehetséges, úgy kicseréljük egy, az eredetivel teljesen megegyező új ékszerre. Ha nem áll módunkban cserélni, akkor az ékszer árát levásárolhatod áruházunkban vagy visszafizetjük a vételárat. A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben neked kell állni. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor utólag megtérítjük neked a szállítás költségét.

Amennyiben több terméket rendeltél egyszerre, az elállási jogot részben, egy darab termékre is gyakorolhatod.

A garancia nem vonatkozik az ékszer nem rendeltetésszerű használatából eredő hibákra (pl. karcolások, deformálódás, törés, szakadás, kőkiesés). Továbbá elveszíti a garanciáját az az ékszer, melyen a kézhezvételhez képest bármilyen átalakítást, változtatást (méret igazítás, kőcsere, javítás stb.) végzel, vagy harmadik fél által (pl. ötvös) végeztetsz.

 Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, bontatlanul visszaküldésre kerül a feladó részére.

Kérünk, hogy garanciális ügyintézés esetén ajánlott küldeményként küldd vissza az ékszert címünkre: Nora's Hungary Bt. 1183 Budapest, Csörötnek utca  6/B.

Garanciális kérdésekben a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletnek megfelelően járunk el.

További felmerülő kérdések esetén keresd ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 10-20 óra között (e-mail:norashungary@gmail.com)

Mennyi ideig tart a garanciális javítás?

A garanciális javítás ideje cégünk  leterheltségétől és az esetleges hiányzó pótalkatrészek érkezésének idejétől függ. Némely esetben az alapanyag beszerzés 1-3 hét is lehet.
Tapasztalataink szerint átlagosan 3-4 napot  vesz igénybe a termék garanciális javítása.

 

Jelen dokumentum a Nora's Hungary kizárólagos tulajdonát képzi. A webáruházban található tartalom részben vagy egészben másolható és felhasználható 50.000 Ft/nap díj ellenében, és a felhasználással elfogadod ezt a feltételt.